Retraite

 

In het voorjaar van 2018 zal ik, in samenwerking met een aantal andere therapeuten, een retraite organiseren op basis van de 4 natuurkwaliteiten. Meer info volgt snel, maar mocht je persoonlijk op de hoogte gehouden willen worden, stuur me dan een mail of vul het contactformulier in.

 

Deze retraite zal een weekend in het voorjaar van 2018 zijn, met daaropvolgend 3 'terugkomdagen' verspreid over de weken tot aan de zomervakantie, zodat we als therapeuten je voortgang kunnen monitoren, je vragen kunnen beantwoorden en je behandeling kunnen bijsturen.

Info-avond 4 Natuurkwaliteiten

 

Ben je geïnteresseerd geraakt in de 4 Natuurkwaliteiten, wil je eerst meer informatie voordat je door mij een anamnese laat afnemen, of wil je een avond heerlijk eten en ook nog wat leren? Dan organiseert Daantje Foods & Drinks op zondag 29 oktober een informatie avond.

 

Tijdens deze avond wordt het basisprincipe van de kwaliteiten en de temperamenten uitvoerig uitgelegd. Daarnaast krijg je een heerlijk plantaardig en biologisch 2-gangenmenu voor € 35,-.

 

Als je meer informatie wilt over deze avond, stuur dan een email naar praktijkyong@gmail.com.